cara menurunkan berat badan secara alami tanpa olahraga

cara menurunkan berat badan secara alami tanpa olahraga Maak optimaal gebruik van het Britse volk , dieet en lichaamsbeweging is de tweede keuze voor gewichtsverlies.

De eerste optie is om cosmetische chirurgie te ondergaan . Een studie onderzocht de eetgewoonten en lichaamsbeweging het Verenigd Koninkrijk. Het onderzoek ondervraagde 1.743 mensen om uit te vinden hun houding ten opzichte facelift .

De resultaten waren heel verrassend . Maar liefst 59 procent van de Britse ondervraagden door www.sweatband.com , in plaats van regulering cosmetische chirurgie dieet en lichaamsbeweging , om hun fysieke verschijning te herstellen .

Cosmetische chirurgie is het meest gewenst door mannen en vrouwen in het Verenigd Koninkrijk , volgens de enquête is de alias liposuctie liposuctie .

De top vijf van meest gewenste cosmetische chirurgie Britse vrouwen zijn liposuctie , buikwandcorrectie of vermindering maag , borstimplantaten of borst vergroting , borstlift of het verhogen van de slappe borst en bil implantaten.

Na liposuctie , mannelijke borstverkleining wil Engeland ( borstverkleining ) , buikwandcorrectie , borstimplantaten of pectorale implantaten en implantaten maag.

"Wij adviseren altijd een gezonde levensstijl door middel van dieet regelgeving en oefening om de fysieke verschijning te herstellen . Maar , willen we weten hoeveel mensen zullen rekening houden met cosmetische chirurgie als een middel om hun droom lichaam snel te krijgen , " zegt Maz Darvish , CEO van Sweatband.com , commentaar op de resultaten van de enquête .

Het blijkt verder Darvish , mensen zien cosmetische chirurgie als een makkelijke optie om de vergrijzing te overwinnen .

Hoewel de chirurgie kan helpen bij het verhogen zelfvertrouwen en uitstraling op de korte termijn , gezond leven die alleen fitness reparatie en voeden het hart en de longen .

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply