cara mengecilkan perut dengan cara alami

cara mengecilkan perut dengan cara alami Kaip trauktis skrandį , bet tai galima padaryti maloniu būdu . Jei jums patinka rock , tada trauktis skrandį su pilvo šokio tai galėtų būti viena alternatyva gauti plonas skrandžio idealą.

Pilvo šokis yratradicinis šokis iš Artimųjų Rytų dabar pradeda labai mėgiamas moterų . Daugelis sporto centrų ar vietų , kurios teikia specializuotas mokymo programą kartu pelathan pilvo šokį su instruktoriumi .

Tačiau šį kartą jūs galite sekti pilvo šokio judėjimą namuose ar kur nereikia lydėti instruktorius. Norėdami pradėti, klausytis visiškai fazes pilvo šokio judėjimo trauktis po paimti iš vemale.com .

Sumažinti pilvo Pilvo šokis
rengimas
Pirmasis žingsnis, kurį reikia padaryti, tai šyla . Pirmasis žingsnis šildymo siekiama susilpninti raumenis ir užkirsti kelią mėšlungis . Galite pradėti nuo kaklo , peties , rankos, kūno, kol pėdos apačioje. Arba tai gali būti pašildyti veikia mažame miestelyje .

pirmas žingsnis
Kitas žingsnis po to, kai šildymo užbaigimo yranuolatinis arba sėdi pozicija tvirta kūną. Tada priveržkite pilvo raumenis. Palaikykite dešimt sekundžių , tada iškvėpkite . Šiuos veiksmus kartokite tris kartus.

Tada įtempta raumenis ir kvėpuoti kartu. Normaliai kvėpuoti su fiksuoto sugriežtinti šiuos raumenis , ne sulaikyti kvėpavimą . Atlikite judėjimą už vieną minutę.

Tada Atpalaiduokite kūną , o kvėpavimas palaipsniui. Pakartokite keletą etapų pirmojo judėjimo žingsnyje , kol pradėsite jaustis patogiai ir susipažinę su įtemptų raumenų ir kvėpuoti tuo pačiu metu.

Paskutinis veiksmas
Dabar jūs turite atsistoti, tada įsivaizduoti jūs atskirti viršutinę kūno dalį ir apatinę kūno dalį . Tegapkan kūno padėtį , tada perkelkite į dešinę koją į priekį su savo pirštų nukreipta tiek į šoną patarimas poziciją.

Kitas , perkelti klubus aukštyn ir žemyn aštuonių skaičių. Atlikite tuos pačius veiksmus su kaire koja . Tada judėjimą kaitaliojami su greitesnio tempo kartoti.

Ar kai judėjimas paskutinį Palikti , kol pripranta prie judėjimo. Norėdami išvengti monotonijos , galite pridėti šiek tiek judesio variacijos su savo rankas , rankas ar posūkio judesio cara mengecilkan perut lengan dan paha dengan cepat

Tiems iš jūsų, naujas pilvo šokio judesių gali būti šiek tiek standus , nes jie jau įprato . Bet jei jums tai padaryti nuosekliai , tada galite judesio kaip tikras šokis pilvo šokėja. Ir , žinoma, duoti mažėja skrandžio lyderio svorio poveikį. Have fun !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply