cara menurunkan berat badan bayi dalam kandungan

cara menurunkan berat badan bayi dalam kandungan onruokavalio-ohjelma , joka otettiin käyttöönkuuluisa Indonesian Mentalist , Deddy Corbuzier . OCD ruokavalio voi laihtua jopa neljä puntaa viikossa . Miten ?

Deddy selitti , paasto ruokavalio aivan sama OCD . Ero ei ole OCD mutta palkinto paasto laihtuminen ohjelmia . 36 - vuotias mies sanoi, että OCD leikkaaherpaantunut ja voit laihtua nopeasti . Hän huolehtii myös OCD voi tehdä jopa 5 kg painoa alas, jos ovat lihavia .

" OCD kuukausi vähintään 5-6 kg menetetty . Fakta ,viikko voi kadota 4 kg , suora vaikutus ", sanoi Deddy puhuessaan wolipop hallissa , Jewel Etelä- Jakarta tiistaina ( 27/08/2013 ) .

Saada nämä tulokset , sinun täytyy tehdä se vähitellen tai seurata" syö ikkunan " kuten kirjoitettu kirjassaan Deddy . Syöminen onaikaikkuna voit syödä ruokaa . Ruokavalio OCD on neljä tasoa , paasto 16 tuntia , 18 tuntia , 20 tuntia , kunnes lopulta ainoastaan ​​yhden päivän .

Voit aloittaa16 tunnin paaston jälkeen vai pitäisikö vain syönyt 8 tuntia päivässä . Toisin kuinpaasto Ramadan- paasto OCD edelleen sallittua juoda vettä , mutta ei maitoa tai muita makeita juomia . Voit myös määrittää oman aikaalussa OCD mutta välttää aamiainen . Vähintään 3 tuntia heräämisen jälkeen uusia syö ruoka .

Ehkä josruokavalio on yleensä syödä valkoista riisiä tai paistettuja ruokia , erityisesti OCD - vapaa syö mitään . Sinun ei myöskään tarvitse muuttaa ravinnon , kun ruokavalioon OCD . Voit syödä mitään , kuten rasvaisia ​​ruokia maun mukaan . Kuitenkin Deddy neuvoi ole ahne .

"Minä sanon , että syö mitä normaalisti syö . Joten jos yleensä syö riisiä Rames koska OCD , syöt roskaruokaa . Älä koskaan vieläkin hullu . Yleensä syödä roskaruokaa Jos vastasitte syödä roskaruokaa . Joten älä muuttaa ruokavaliota , " sanoi emcee Black- WhiteTrans 7 .

Kun onnistut tekemään 16 tunnin paastoviikossa , elimistö sopeutuu . Lisää tasolla syömällä vain 6 tuntia päivässä . Joten sinun paastosivat 18 tuntia . Tee se yhden viikon ajan. Sitten kolmannella viikolla voit lisätä paasto 20 tuntia , mikä tarkoittaa syövät vain 4 tuntia päivässä .

Sen jälkeen , kokeile neljännellä viikolla24 tunnin paaston jälkeen kerran viikossa . Esimerkiksi , jos syöt klo 10 maanantaina vain syödäseuraavan aterian tiistaina samaan aikaan . Voit yhdistää sennopeasti 24 tunnin paasto OCD , jotka söivät vain neljä tuntia . Mukaan36 - vuotias mies , OCD on erittäin hyödyllinen Trim herpaantunut . Jälkeenrasvaa lohkottu , painosi on vakaa ja turvautumatta .

" Joten voin mennä ylös ja alas ( paino ) esimerkiksi 80 kg : sta 70 kg , nousee jälleen 75 kg , mutta 70-75 minun rasvaa 4% . Sisältämän rasvan käytin 22 % nykyisestä 8,4% vuonna lähes 3 kuukautta. painaa 72 kiloa nyt ", hän sanoi myöhemmin .

Deddy ehdotti myös , aloittelijoille, jotka ovat uusia OCD , yrittää aloittaa syömisen klo 12 7 pm . 12 tuntia on paras aika syödä aterioita . Toimittava jatkuvasti , jos haluat saada enintään tuloksia .

" Ehdotanuutta syö klo 12 jälkeen . Breakfast yksinkertaisesti lisätäinsuliinin jotka tekevät sinut uneliaaksi . Yritä klo 12-7 . Takaan 100 % oman painon alasviikossa, jos ovat lihavia . Jos ei lihavia voisi olla 4 kg alamäkiä . Vakuutan teille , "lisäsi kirjoittajae -kirja " OCD " sitä .

This entry was posted in . Bookmark the permalink.

Leave a Reply