cara cepat menurunkan berat badan untuk golongan darah b

cara cepat menurunkan berat badan untuk golongan darah b Hogyan lehet fogyni a vér csoport az egyik módja annak, hogy az ideális testsúly a diéta . Fogyni a vércsoport diéta úgy vélik, hogy a maximális eredményt.

Valójában vércsoport diéta eddig ellentmondásos volt , sokan egyetértenek , vagy fordítva. Mivel az emberi test nagyon összetett, és számos tényező okoz súlygyarapodást mehet felfelé vagy lefelé . De ha izgatott a vércsoport diéta, majd hallgassa teljesen megtelt felülvizsgálat alatt.

Miért vércsoport diéta úgy vélik, hogy segít a fogyásban ?

Mint egy könyvet írt Peter J. D' Adamo , ND , melynek címe " Eat Right for Your Type : The Diet Solution tartózkodó személyre szabott egészséges , tovább élnek, és eléréséhez az ideális súlyát " , hogy bizonyos élelmiszerek egy menüt jól csoportok is meglehetősen befolyásos nem jó a más vércsoport . Ez azért történik, mert a vér nagyban befolyásolja az emésztőrendszer és anyagcsere a szervezetben. Azáltal, hogy ismerik a jobb élelmiszerek alapján vércsoport diéta program , így lesz sikeresebb .

Íme néhány iránymutatás alapján vércsoport diéta , mint idézett vemale.com .

Hogyan lefogy vércsoport
Az étel menü fogyasztható vércsoport a növényi fehérje , mint a szója , teljes kiőrlésű gabona , és a bio zöldségek Perbanyak fogyasztást. Válasszon egy könnyű sport , mint az egészséges módon is elindítani az anyagcsere-rendszer a szervezetben.

Hogyan lefogy Vércsoport B
B típusú vércsoport , megfelelő élelmiszer menü alacsony zsírtartalmú tej és a hús , akkor jobb elkerülni a búza, a maláta , a kukorica és a lencse . Ami az atlétika , vércsoport B kell futtatni elég sportos , és nem túlsúlyos .

Hogyan lefogy Vércsoport O
Vércsoport O fogyasztanak élelmiszer menü , mint a sovány hús, baromfi és hal . És azt tanácsolta , hogy korlátozza a bevitt szezámmag , kenyér , dió és a megfelelő nehéz edzés , mint például a súlyemelés.

Hogyan lefogy Vércsoport AB
Utoljára a vércsoportja AB kell kerülni élelmiszer menü csirke -, marha- sertés , és hajlamosabbak a tenger gyümölcsei menü tudják , és a tej az AB vércsoport általában érzékeny emésztőrendszer . Míg a sportos fit egy nyugtató gyakorlat , mint a jóga és a meditáció .

Ez még nem minden diétás program elfér mindenki , néhány sikeres mások nem . Szem előtt tartani , ha az élelmiszer menü a nagyobb szervezetben a tevékenység , amit csinálunk, a test állandó energia előnyeit . Ennek eredményeként a testsúly nem változott , sőt tud lovagolni . Jó szórakozást !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply