cara mengecilkan paha betis

cara mengecilkan paha betis Πώς να συρρικνωθεί το μηρό μπορεί να προσφέρει τα μέγιστα αποτελέσματα , αν γίνει με σοβαρότητα . Οι περισσότεροι άνθρωποι που αποτυγχάνουν είναι εκείνοι που δεν κάνουν ετερόκλητα ή σοβαρά .

Η αλήθεια δεν είναι δύσκολο να είναι σε θέση να πάρει πιο αδύνατα μηρούς , μπορείτε να περιορίσετε το μηρό με τις καθημερινές δραστηριότητες . Για παράδειγμα, όταν στο σπίτι ή ακόμα και ενώ στην εργασία. Περίεργος baimana να κάνω; Για να ξεκινήσετε , ακούστε εντελώς μετά από αυτό το σχόλιο .

 Για τις περισσότερες γυναίκες , μια μεγάλη μηρού είναι ένα πρόβλημα , επειδή τους κάνει να φαίνονται πιο παχιά . Για να ξεπεραστεί αυτό , δοκιμάστε μερικές από τις παρακάτω συμβουλές μπορεί να προσφέρει μια λύση για σας .

Κατάρτιση βιαστικό
Με τον τρόπο ένα γρήγορο περπάτημα για μισή ώρα ή έτσι κάθε μέρα ρουτίνας μπορεί να κάνει τους μύες πιο ήπια μηρούς και τα μικρά σας . Ο γρήγορος τρόπος είναι επίσης σε θέση να ξεπεράσει και να μειώνουν την ορατότητα της κυτταρίτιδας .

Sit ups Εκπαίδευση
Εκτός από γρήγορο τρόπο , την κατάρτιση sitp για πέντε λεπτά πριν πάτε για ύπνο μπορεί να σας βοηθήσει να περιορίσετε το μηρό .

Πάνω και κάτω από τις σκάλες
Αν εργάζεστε στο γραφείο , υπάρχουν πολλά πατώματα , τότε αυτό μπορεί να είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα. Επειδή η διαδρομή έθεσε επίσης η σκάλα θα σας βοηθήσει όχι μόνο να μειώσει τα τεράστια μηρούς . Μπορείτε να είναι πάνω-κάτω σε μια σκάλα με μια καταμέτρηση των 2 x 8 .

Γιόγκα Άσκηση
Με κάνει γυμναστική γιόγκα , μπορείτε να κάνετε την κορυφή των μυών του μηρού . Προτείνουμε ότι η γιόγκα μπορεί να κάνει γυμναστική άμεσες επιπτώσεις στο μηρό .

Οκλαδόν με τη άτεχνος πόδια
Για να κάνετε αυτή την άσκηση , θα πρέπει να έχετε ένα εργαλείο dumber ζυγίζουν 3-5 κιλά . Πάρτε έναν αλτήρα με τη θέση του χεριού μπροστά σας διευρύνεται . Ανοίξτε τα πόδια ανοιχτά όσο το δυνατόν , στη συνέχεια να λάβει τη χαμηλότερη δυνατή θέση μέχρι τους μηρούς παράλληλα με το πάτωμα . Εκτελέστε την κίνηση αρκετές φορές με ένα ορισμένο αριθμό . Με τον τρόπο αυτό την άσκηση σε τακτική βάση για να εκπαιδεύσει το εσωτερικό των μηρών για να γίνει σφιχτό και στενό .

Ξαπλωμένη ανελκυστήρες ποδιών μέχρι περίπου 15 CM στο πάτωμα .
Με την καταμέτρηση 2 x 8 θα βοηθήσει επίσης να σφίξετε και να συρρικνωθεί τους μηρούς σας , αρκεί να γίνεται τακτικά .

Αλλαγή του τρόπου ζωής
Ανθυγιεινό τρόπο ζωής , όπως η κατανάλωση πολλών τροφίμων που περιέχουν πολύ λίπος θα πρέπει να αφαιρέσουμε . Perbanyak καταναλώνουν τα πράσινα λαχανικά και τα φρούτα είναι πλούσια σε βιταμίνες και φυτικές ίνες .

Ντέγκα κάνει κάποια ρουτίνα και συμβουλές σε τακτική βάση , τότε ένα μικρό μηρό απλά ένα όνειρο μακριά . Εκτός από να συρρικνωθεί τους μηρούς σας , μπορείτε επίσης να προσπαθήσετε να χάσετε βάρος, αν εξακολουθείτε να έχετε ένα σωρό του λίπους . Καλή διασκέδαση !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply