cara mengecilkan perut bagian bawah

cara mengecilkan perut bagian bawah Nafouklé břicho kvůli tuk jeproblém pro mnoho žen . Kalhoty tak těsné , takže to nevypadá dobře , chtít nosit plavky rozpaky , duh ..

Kvůli tomuto problému často dochází u žen , existuje mnoho léků , které nabízejí cenné zmenšit břišní tuk . I když ne všechny léky , které ovlivňují , některé dokonce na úkor zdraví .

Pro dosažení nejlepších výsledků ,spotřeba přírodních potravin, které mohou zničit žaludku tuku , takže to může být re - nafouklé břicho ploché .

1 . Ovoce a zelenina

Konzumace paletu čerstvého ovoce a zeleniny, může poskytnout živiny do těla . Ovoce a zelenina , které obsahují přírodní vlákna mohou urychlit proces trávení a střevní pohyby . Kromě toho , budevlákno se budete cítit plná delší , takže je možné kontrolovat příjem potravin s vysokým obsahem kalorií a tuku .

2 . Zelený čaj

Když už je pozdě , spíše než smažené občerstvení , aby si šálek horkého zeleného čaje s trochou cukru nebo medu . Obsah flavonoidů v čaji může snižovat zánět v těle . Obsah EGCG může snížit hladinu tělesného tuku .

3 . Avocado a ořechy

Ne všechny tuky jsou špatné , tam jsou dobré tuky, které mohou pomoci narušit narušit špatné tuky špatného cholesterolu ve stejnou dobu . Můžete jíst ořechy jsou vařené nebo pečené a jedl avokádo .

4 . Koření Koření

I když někdy nepříjemné aroma , česnek , kurkuma , pepř a zázvor jsou byliny, které mohou pomoci tělu překonat problémy s trávením . Pomocí těchto přírodních ingrediencí jako látky určené k aromatizaci pokrmů , a můžete dobře najíst bez obav .

5 . Pitné vody

Tam jevelký rozdíl mezi těmi, kteří preferují minerální vodu a ty, kteří mají rádi sladké nápoje . Rozbalte spotřebu minerální vody , as sladké nápoje mají vysoké kalorií . Sladký nápoj žádný tuk , ale to může udělat tlustá .

To jsou některé potraviny a nápoje, které si můžete vyzkoušet pomoci zmenšit břišní tuk . Balance s výkonem a snížit vysoké kalorické potraviny, jako smažené potraviny , chipsy a sladkosti .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply