manfaat pisang sebelum fitness

manfaat pisang sebelum fitness Banány môžete vstúpiť do denného menu ako doplnok popri betel ovocie dračie ovocie . Vzhľadom k tomu , banán je ovocie , ktoré má mnoho výhod a výhod pre naše telo . Okrem dobrého zdravia , môžete tiež použiť banán ako ošetrenie pleti , aby ju ešte krajšie a zdravá .

Existuje mnoho rôznych druhov banánov , roztrúsených v rôznych častiach Indonézie . Ale všeobecne , užitočnosť a účinnosť banánov je takmer rovnaký . Môžete sa len pozrieť zrelé banány , aby okamžite spotrebované priamo , alebo použiť ako čerstvé šťavy . Tu sú niektoré výhody banánov , ktoré môžete získať .

Môže zlepšiť zdravie mozgu
Banány môžu zlepšiť porozumenie a koncentráciu mozgu takým spôsobom , rutinne a pravidelne konzumujú trikrát denne ako dezert .

Môže byť používaný na liečbu ochorení čriev a brucha
Banány mengandungan vitamín C , ktoré môžu byť užitočné ako zápalové obranu . Spôsob je vziať si banán po zmiešajte s mliekom ako prísada na liečbu ochorení čriev . Okrem toho vysoký obsah vlákniny v ovocí môže udržiavať a obnovovať črevnú zdravie .

Pre obehu
Okrem vitamínu C , banány sú tiež mengandungan draselného a hydrofosforečnanu draselného , ktoré slúžia k pomoci obehu v tele tak , aby cirkulácia kyslíka do mozgu byť hladký . Draslík môže tiež pomôcť urýchliť srdcovú frekvenciu , znižuje riziko mŕtvice a regulovať normálny krvný tlak .

Ak chcete urýchliť vašu chuť k jedlu
Môžete konzumovať dva banány zmiešané s polievkovou lyžicou medu na zvýšenie chuti do jedla .

Ovocné obloženie môže byť použitý ako zdroj energie
Ak sa cítite unavená a vyčerpaná napadnúť z dôvodu pracovný deň , môžu banány byť riešením . Obsah cukru nájsť v banány možno ľahko stráviteľné a premenený na zdroje energie .

Ak chcete pomôcť vyrovnať sa s cukrovkou
Pre diabetikov , môžete použiť typické banán Gorontalo ( Severné Sulawesi ) GORoho dusené potom zmiešané so strúhaným kokosom mladé ako doplnkové stravy pre diabetikov .

Ak chcete skamenený chudnutie program ,
Pre tých z vás , ktorí spustenie programu banánovej diéty môžete pridať menu , ktoré vám pomôžu schudnúť . tým, že jej štyri banány a štyri poháre odtučneného mlieka alebo mlieka môžete každý deň aspoň 3 dni v týždni , vám pomôže schudnúť . Iba 1250 kalórií a ponuka je dostatočne fit a zdravý .

Môže pomôcť liečiť popáleniny
Ak chcete poradiť s menšími popáleninami , môžete použiť jednu časť rastliny banánu . Spôsob , ako sa popol z banánových listov a potom pridať kokosový olej . Potom naneste na postihnutú kožu popáleniny .

Môže liečiť komária uhryznutie
Cesta je jednoduchá , stačí sa trochu vnútra banánovej kožu a votrite na koži bentolan bývalý pohryznutie komáre . Ako je veril k zníženiu svrbenia a červené komária uhryznutie .

Môže prekonať anémia
Banány obsahujú vysoké hladiny železa , aby dobré pre ľudí s anémiou . Jednoducho konzumovať dva banány denne rutinne a pravidelne .

Môže pomôcť znížiť menštruačné bolesti
Avšak banán mengandungan Vitamín B6 je dostatočne vysoká , takže to môže pomôcť znížiť hladinu cukru v krvi , ktoré môžu poškodiť vašu náladu a spôsobujú bolestivej menštruácii .

Okrem dobrého zdravia , banány sú tiež dobré pre každodennú starostlivosť o pleť . Medzi nimi je zvláčňujú pokožku , olúpať mŕtvej kože , a osvietiť . Môžete si urobiť masku z banánu a niekoľkých ďalších prírodných surovín , ako je avokádo , olivový olej alebo jahody . Veľa šťastia !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply