benefits of drinking green tea every morning

benefits of drinking green tea every morning Постоје многе предности за пиће зелени чај можете добити ако то урадите сваки дан . Било је много студија доказује да пије зелени чај има значајан утицај на ваше тело . Ако никада нисте конзумирали или конзумирају га нередовно , можете да почнете да пије зелени чај од сада . Следећи су предности зеленог чаја можда никада раније познат .

Спречавање рака
Једна од предности пиће зелени чај је да се спречи рак . Постоје разне рака који се може спречити само редовно пију зелени чај , укључујући дојке , простате , једњака , плућа , бешике , желуца , панкреаса и колоректални . Рак може да се спречи због катехини супстанца пронађена у зеленом чају . Супстанца је у стању да деактивирате канцерогене супстанце , спречавају мутацију ћелија , као и да смањи формирање и раст тумора у телу . Зато , препоручује се да пијете најмање четири шоље зеленог чаја дневно да се користи анти - рака .

Здравље срца
Такође можете добити и друге погодности за пиће зелени чај , као што су здравље срца . Конзумирање зеленог чаја значи да ће имати мањи ризик од срчаних обољења и можданог удара . Било је много истраживања показују да конзумирање најмање шољу зеленог чаја редовно сваки дан може смањити ризик од срчаног удара чак 44 одсто . Док , друге студије су такође показали да редовно пије зелени чај може такође нижи ниво холестерола .

Остале предности
Као што је раније поменуто , постоје многе предности за пиће зелени чај . Поред два предности горе наведених , постоје и друге предности можете имати као што су реуматоидни артритис , спречавање нижи висок ниво холестерола , спречавање кардиоваскуларних болести , лечење инфекције и оштећеног имуног функцију. Кључ да се ове погодности је да се пије зелени чај редовно сваки дан . Имајте на уму да можете да га конзумирати свакодневно око 3 до 4 шоље .

Шта чини Греен Теа Специјално ?
Можда сте научили предности пије зелени чај као и они горе поменуто . Са овим разне повластице , можете се запитати шта чини зелени чај тако посебним . Па , заправотајна зеленог чаја лежи у њеним природним супстанцама , као што су катехина и полифенола , на пример ЕГЦГ или епигалокатехин галат . ЕГЦГ је антиоксиданс који је веома моћан у борби против ћелија рака . Ова супстанца убија ћелије рака , без оштећења здравог ткива . Она такође снижава ниво холестерола и инхибира стварање крвних угрушака . Са овим ефективне специјалности , не устручавајте се да га пијем да се користи за пиће зелени чај .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply