health benefits of green tea drinking

health benefits of green tea drinking Hoci mnoho ľudí môže mať návyky pitia zeleného čaju každý deň , nemusí poznať presný zdravotný prínos zeleného čaju . Ak máte radi pitie zeleného čaju , môžete si uvedomil , že zelený čaj má rôzne výhody pre naše telo . Na rozdiel od jeho lahodnej chuti , bez kalórií a lacná , zelený čaj hrá dôležitú úlohu pre vaše zdravie , ak ho budete konzumovať pravidelne . Zelený čaj obsahuje množstvo prírodných chemických látok , ako antioxidant , antivírusové , protizápalové a anti - dutiny . Nižšie sú uvedené niektoré zdravotné prínosy zo zeleného čaju pre vaše telo .

orálne zdravie
Zdravotný prínos zeleného čaju sú rôzne , a jedna z nich je orálne zdravie . Zelený čaj obsahuje prírodné fluoridu , polyfenoly a katechíny . Tieto látky ničia baktérie spôsobujúce zubný kaz , ochorenia ďasien a zápach z úst . Ak máte pravidelne konzumovať jednu alebo viac šálok zeleného čaju denne , budete môcť znížiť riziko straty zuba . Avšak , mali by ste nepridávajte cukor , med alebo iné sladidlá na zelený čaj , budete konzumovať , inak budú negovať výhody chráni vaše ústnej .

kostnej zdravie
Budete mať možnosť získať zdravotné prínosy zo zeleného čaju , ak budete pravidelne konzumovať každý deň . Okrem orálneho zdravia , budete mať možnosť získať prínosy pre zdravie kostí zeleného čaju . To platí najmä , ak ste požili zelený čaj pre viac ako 10 rokov . Budete mať možnosť znížiť riziko vzniku osteoporotických zlomenín . Zelený čaj pomáha znižovať straty kostnej hmoty prostredníctvom činnosti antioxidačné a protizápalové účinky . Okrem toho , zelený čaj pomáha potlačiť rozpis kosti , ako aj zvýšiť aktivitu a množstvo kostnej stavebných buniek .

chudnutie
Hoci nie je tam žiadny pevný dôkaz , ako schudnúť so zeleným čajom , katechíny v zelenom čaji sa predpokladá , že majú dôležitú úlohu pre vytváranie termogenézu . Termogenézie je výroba tepla v tele , ktorý ovplyvňuje kalórií horieť . Chetacins vyvolať chemické látky v mozgu , a preto vytvárajú termogenézu . To je tiež veril , že pitie štyri šálky zeleného čaju denne ovplyvňuje oxidáciu vyššej tuku a spáli 67 viac kalórií denne . To je dôvod , prečo sa odporúča vypiť aspoň tri šálky zeleného čaju denne zvýšiť rýchlosť metabolizmu . Tým , budete mať možnosť získať zdravotné prínosy zo zeleného čaju . Schudnúť sa už raz ste súčasťou zeleného čaju vo svojom každodennom ponuke veľký problém .

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply