kandungan gizi dan manfaat daun singkong

kandungan gizi dan manfaat daun singkong I tillegg til fordelene med Soursop løv , blader kassava fordeler vi kan få det lett , fordi det er mange av kassava bladene rundt oss . Ikke vanskelig å finne kassava bladene , er kassava bladene vanligvis mye plantet i hagen eller bakgården . Spesielt i distriktene , kassava planter i ett anlegg som lover .

Ikke rart den kassava anlegget er veldig lett å spre seg i Indonesia fordi planting er også ganske veldig enkelt. Hold opp treet kuttet kassava inn noen for senere plantet umiddelbart . Så det tok ikke lange kassava planter kan vokse godt . Ikke bare kassava som har fordeler for kroppen , men kassava bladene kan også gi fordeler som ikke er mindre bra. Her er noen av egenskapene til kassava bladene som sitert fra kompasiana.com . I tillegg til fordelene med Soursop løv , blader kassava fordeler vi kan få det lett , fordi det er mange av kassava bladene rundt oss . Ikke vanskelig å finne kassava bladene , er kassava bladene vanligvis mye plantet i hagen eller bakgården . Spesielt i distriktene , kassava planter i ett anlegg som lover .

Ikke rart den kassava anlegget er veldig lett å spre seg i Indonesia fordi planting er også ganske veldig enkelt. Hold opp treet kuttet kassava inn noen for senere plantet umiddelbart . Så det tok ikke lange kassava planter kan vokse godt . Ikke bare kassava som har fordeler for kroppen , men kassava bladene kan også gi fordeler som ikke er mindre bra. Her er noen av egenskapene til kassava bladene som sitert fra kompasiana.com .

 I kassava bladene er noe av innholdet som vitamin A, vitamin B , vitamin C , kalsium , fosfor , karbohydrater , fett , protein og jern . Noe av innholdet har fordeler som:

Kan takle diaré
For å takle diaré , kan du bruke kassava bladene ved å koke noen kassava blader med 900cc vann . Stek til vannet resterende halvparten så kul . Etter en kald drikk to ganger om dagen .

For å takle leddgikt
Du kan gjøre behandlingen av revmatisme fra utsiden eller fra innsiden med kassava bladene ved å legge ingefær og hvitting .

For å takle hodepine
Trikset med et fint slipe kassava forlater etter komprimere på vondt i hodet .

Kan utdanne hjernen
Hvordan kan det være ? Det viser seg at kassava bladene er aminosyrer som gjør kassava bladene kan utdanne hjernen . Så du kan gi regelmessig inntak av kassava bladene for mer innflytelse .

I tillegg til å gi mange fordeler , er kassava bladene også brukt som grønnsaker ferske for daglige mat -menyen . Men for de som har høyt blodtrykk , bør du unngå å spise kassava bladene . Lykke til og forhåpentligvis nyttig!

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply