manfaat pepaya dan kandungannya

manfaat pepaya dan kandungannya Fordeler med papaya kan faktisk brukes i verden av helse og skjønnhet . Ikke bare frukt som vi kan fange opp fordelene , men også svært næringsrik papaya bra for helsen og hverdagen , alt fra å øke appetitten , bedre fordøyelse , som skal brukes som en maske for å behandle akne .

Moden papaya frukten har en søt smak så mye som strekker seg fra barn til voksne . Mens den unge papaya frukt vanligvis brukes til kokte grønnsaker eller en grønnsak oppstuss lodeh - rør .

 Papaya frukten er vanligvis plantet i hagen eller hage , så det er lett for oss å være i stand til å finne disse brikkene . Men hvis du ikke har en papaya plante , kan frukten kjøpes i butikker eller supermarkeder i nærheten . Følgende næringsstoffer som finnes i papaya frukt og fordeler som finnes der .

Næringsinnholdet i papaya frukt

    Energi ( kcal ) : 46
    Protein ( g ) : 0,5
    Karbohydrat ( g ) : 12,2
    Kalsium ( mg) : 23
    Fosfor ( mg ) : 12
    Jern ( mg ) : 1,7
    Vitamin A (SI) : 365
    Vitamin B1 ( mg ) : 0,04
    Vitamin C ( mg) : 78
    Vann ( g): 86,7

Papaya for helsemessige fordeler :

    Papaya frukt er veldig godt å hjelpe dietten fordi den inneholder lite kalorier , men inneholder høy ernæring .
    Papaya huden kan hjelpe sårtilheling i huden .
    Papaya frukt inneholder anti - inflammatorisk og anti - kreft
    Papaya frukten kan brukes som en avgiftning , som fjerne giftstoffer fra kroppen ved å spise frisk papayafrukt rutinemessig og regelmessig.
    Hvis du har problemer med fordøyelsen og forstoppelse , kan det løses ved å forbruke papaya frukt .
    Papaya frukt kan øke utholdenheten fordi den har et høyt innhold av vitaminer .
    Papaya frukt kan hindre økning i blodsukkeret for diabetikere .

Fordelene med papaya for skjønnhet :

    Kan bidra til å hemme veksten av hår og flass til stede på en måte å konsumere dem på en jevnlig basis .
    Papaya frukt kan forhindre for tidlig aldring . Dette er fordi den inneholder en rekke elementer som kan bidra til å bekjempe frie radikaler som er årsaken til for tidlig aldring .
    Kan bleke huden , hvordan å ta papaya frukt deretter rist og tilsett noen dråper sitronsaft . Kombiner begge ingrediensene til blandet og deretter bruker på kroppen som du ønsker bleket .
    Kan bidra til å eliminere akne arr . Dette er på grunn av innholdet av papain i papaya, som er et enzym som kan redusere inflammasjon.

Du kan konsumere papaya juice er laget direkte eller etter smak . I tillegg til papaya , kan du også prøve fordelene med drage frukt med hvordan å konsumere på daglig basis for å få maksimal nytte. Lykke til !

. Bookmark the permalink.

Leave a Reply